Ποιά είναι η μαρίζ;

Μαρίζ ή αλλιώς μαλακή σπάτουλα σιλικόνης. Το απόλυτο εργαλείο στην ζαχαρένια σου κουζίνα. Χρησιμοποιείται (συνήθως) για να ενώσεις 2 μείγματα διαφορετικής υφής έτσι ώστε να μη χάσει τον αέρα της (που δώσαμε με το φουέ) κατά την ομογενοποίηση. Με απαλές κινήσεις από το κέντρο προς τα εμάς θα μας δώσει ένα βελούδινο αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε να φτιάξετε κρέμα πατισιέ με μαρίζ… αντί φουέ το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας ανταμείψει… μια βελούδινη κρέμα απαλή γυαλιστερή λιώνει στο στόμα… απλά ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ!