Πως μαλακώνει η ζαχαρόπαστα

Όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ζαχαροπάστα αλλά αυτή η έρμη είναι τόσο σκληρή και άκαμπτη (ιδίως κατά τους χειμερινούς μήνες) που μετά βίας μπορούμε να την κόψουμε με το μαχαίρι..πόσο μάλλον να την πλάσουμε με το χέρι…ξέρεις από εδώ και στο εξής τι ακριβώς πρέπει να κάνεις… Απλά κόβεις το κομμάτι που θέλεις να χρησιμοποιήσεις… το τοποθετείς για ΛΙΓΑ δευτερόλεπτα μέσα στο μικροκυμάτων και αυτή έρχεται και μαλακώνει!!! Τώρα μπορείς να τη δουλέψεις πολύ ευκολότερα και φυσικά να κερδίσεις πολύτιμο ΧΡΟΝΟ από τη ζαχαροπλαστική σου ζωή!